Vælg det rette bredbånd til din forretning!


At være iværksætter kan være udfordrende, især i opstartsfasen hvor der er mange ting man skal forholde sig til. Her gør man gør alt for at holde omkostningerne nede. Det er også den mest fornuftige måde at bygge virksomheden op på. De fleste starter med at arbejde hjemmefra for at slippe for at betale for kontor og andre faciliteter, som for mange i starten ikke er nødvendige. Så længe at man har ordentlige faciliteter for at kunne udføre sit arbejde, kan man arbejde hvor som helst fra. Det ene punkt man ikke skal spare på er bredbåndsløsningen – det er en vigtig byggeklods for hele ens virksomhed. Man skal vælge den løsning som passer til én, der er dog selvfølgelig ikke grund til at betale mere.

Statistikkerne viser, at efter de første seks måneder vækster de fleste virksomheder. Der kommer flere opgaver, så man skal udvide virksomheden i form af nyt kontor, og eventuelle flere medarbejder. Så når tiden er inde til det nye kontor, er tiden også inde til at søge den gode bredbåndsforbindelse. Det er alfa og omega når man driver en online virksomhed.

Eget kontor eller kontorfællesskab?

Der findes mange løsninger i forhold til kontorer rundt i de danske byer. Mange vælger at starte med at blive en del af et kontorfællesskab både for at udvide deres netværk og fordi faciliteter som internet og andre goder er inkluderet i huslejen. Selvom dette også kan lyde fristende, kan det kun anbefales at du først og fremmest afklarer hvilke behov din virksomhed reelt har. I størst tilfælde kan man snildt klare sig med 50 Mbit. Kigger man lidt nærmere på sammensætningen af en virksomhed med op til fire medarbejdere, kan en 30/40 Mbit løsning være et fint udgangspunkt. Til gengæld hvis der er tale om op imod seks medarbejdere, kan man roligt vælge 50/50 Mbit.

Selvfølgelig afhænger alt dette også af, hvad man bruger internettet til. Driver man en webshop, så er hurtig internetforbindelse altafgørende, idet den er med til at øge produktiviteten markant. Typisk set anvender virksomheder internettet for at afholde møder, dele større filer internt i virksomhed og på tværs af forskellige samarbejdspartnere. Er dette tilfældet i din virksomhed, kan det kun anbefales at du kigger efter en hurtig upload hastighed.

Undersøg grundigt og vælg dit bredbånd!

Start altid med at afklare behovet omkring bredbåndet og læg et budget. Det er det bedste udgangspunkt for at undersøge markedet og danne sig et overblik over de forskellige muligheder. I denne forbindelse er det også en god idé at læse alt det med småt, og hvad de enkelte internetudbydere i realiteten kan tilbyde og levere. Internetmarkedet kan være svært at overskue og forvirrende at navigere i – hos Bredbåndsguiden ønsker man at gøre det nemt og hurtigt at finde udbydere som matcher dine behov ved at anvende sammenligninsfunktion blandt de største udbydere i Danmark. Afsæt nogle minutter og undersøg hvilke internetudbydere kan opfylde dine akkurate behov, samt overholde dit budget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *